2. vinaften d. 15/11

Kære medlemmer.

Så er 2. aften i vinklubben lige på trapperne, og måske skal julevinen købes den aften? Hvem ved?

Til at præsentere vine fredag d. 15/11 får vi besøg af Kim Holst fra Piemonte Vinimport i Århus som blev etableret i 2011. Kim skriver følgende:

Efter gennem nogle år at have rejst og opholdt os i Piemonte, og derigennem at have fattet stor kærlighed til det piemontesiske køkken og til vinene fra området, blev beslutningen om etableringen taget. Området sydøst for byen Asti, nærmere betegnet byerne Mombercelli og Agliano Terme var udgangspunktet for vores interesse.  Udbuddet af vine fra Provincia di Asti i Danmark er overvejende domineret af de søde hvide mousserende vine på Moscato druen (Moscato d’Asti), samt sød Spumante (ASTI DOCG) af vekslende kvalitet. De Barbera vine som har kunnet købes herhjemme har oftest været fra Alba (Barbera d’Alba), som har en mere international stil.
Vi fandt imidlertid at Barbera fra Asti, i hænderne på seriøse og dygtige producenter, frembringer fremragende vine med et gunstigt forhold mellem pris og kvalitet. Det er ønsket om at dele disse oplevelser med jer, som er drivkraften i Piemonte Vinimport

2. vinaften holdes fredag d. 15/11 kl. 19 på Refborg.

Tilmeld jer senest, og vi mener senest, mandag d. 11/11.

Vi glæder os til igen at nyde gode vine sammen med jer.
Vi ses d. 15/11.

Mvh.
Lars, Preben og Rasmus