Første vinaften i sæson 20/21

Kære medlemmer.

Så er tiden inde til at skyde sæson 20-21 i gang, og I kan godt allerede nu glæde jer til nogle fremragende vinaftener. Der vil være en hel del nye ansigter i år, og det er fedt at budskabet om Vinklubben er nået endnu længere ud til denne sæson. Stort velkommen til alle jer nye.

Første aften holdes næste fredag d. 4/9 kl. 19 på Refborg. Vi får første vinaften besøg af Ivan Gundersen fra Perfect Wine, og fra Ivan har vi fået følgende:

Vores vinhuse er udvalgt med stor omhu. Vi skal føle relationer med de mennesker som laver vinen. Det er gerne vinhuse mindre 4-10 ha. som sætter kvalitet i højsædet, og som måske ikke tænker så meget på kvantitet. Vi har direkte kontakt med de familier der ejer og driver disse vinhuse, og vi skal høre lidt om deres livshistorie. . .
Vi startede Perfect Wine lidt som en hobby og et investeringsprojekt i 2015 og leverer i dag vine til Vinhandler og restauranter, som f.eks. Skjold Burne, Ruts Hotel, samt til alle typer virksomheder, bla. Bestseller.
Jeg har arbejdet med, og solgt vin i 24 år. Har rejst det meste af verden rundt for at smage og købe vin, og har derigennem lært at kende vinen ”på den sjove måde”. Desuden er jeg uddannet Sommelier i 2001.
Næste fredag skal I til Italien (Friuli, Valpolicella og Toscana) og Spanien (Rueda og Rioja).